2024 Cruise Dubai – Dag 5 (Zeedag)

Vandaag een zeedag dus. Flinke golven dus af en toe wat deining. Geen wekker gezet dus lekker uitgeslapen. Betekent wel dat je geen ligplek in de zon hebt. Net als in de resorts heb je hier ook gasten die doen aan handdoekje leggen en verder slapen. Afijn, onze medereizigers hadden wat stoelen gescoord en de ochtend lekker relaxd van de zon genoten. Moest wel Tom een beetje animeren. Hij had niet zo’n zin om te lezen vandaag.

Om 15.00 uur heb ik Tom nog even meegenomen naar het theater. Daar liet een illusionist weer allemaal verdwijntrucjes zien. Zaten er bovenop maar je wordt toch weer misleid.

Daarna nog wel wat bedjes gevonden en de rest van de middag op het dek gelegen.

Het eten is elke avond in het Minuetto restaurant maar vanavond hebben we Dining experience in een specialty restaurant. Extra betalen voor wat kleinschaliger eten. Nou, dat was het niet. Restaurant INDOCHINE was het. Wel kleinschalig maar laten we zeggen dat er wat ontevredenheid was. Verkeerde bestelling, eten niet op smaak en we waren de enige in het restaurant. Zegt toch ook wel wat.

Na het eten nog ergens een bakkie gedaan en rond middernacht naar bed. Morgen om 7 uur op want om 8.40 uur worden we bij de Jeep voor de Dune Desert Tour verwacht.

Deel onze verhalen met je vrienden...Share on facebook
Facebook
0

1 thought on “2024 Cruise Dubai – Dag 5 (Zeedag)

  1. Hartstikke leuk dat ik weer een beetje mee kan reizen .
    Totaal andere wereld waar jullie nu in vertoeven.
    Wat hebben jullie inmiddels veel van de wereld gezien!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate ยป